kwietnia 18, 2016

Pieczywo chrupkie gryczano-ryżowe bezglutenowe Incola z pastą z cieciorki.




Witajcie :) chciałam Wam polecić wspaniałe bezglutenowe produkty firmy Incola.
Dzisiaj testujemy chrupki chlebek gryczano-ryżowy, powiem Wam że jest przepyszny , testowałam już pieczywo chrupkie ale to jest rewelacyjne, jadło by się je i jadło :) Produkty Incola polecam szczególnie dla alergików. Dzisiaj chlebek proponuję z pyszną pastą z cieciorki i pieczonym schabem.
Zapraszam :)  


Składniki na pastę :

1 puszka cieciorki gotowanej na parze Bonduelle
sól, pieprz do smaku
1 łyżka posiekanego szczypiorku
1 plaster upieczonego schabu
2 łyżki majonezu lub oliwy z oliwek
1mały ząbek czosnku

Dodatkowo czarne oliwki 
Pieczywo chrupkie gryczano-ryżowe Incola 

Wykonanie :

Do blendera przekładamy: cieciorkę razem z sokiem, pokrojony w kawałeczki plaster upieczonego schabu,2 łyżki majonezu lub oliwy z oliwek jak wolicie i ząbek czosnku. Wszystkie składniki miksujemy, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Podajemy z chrupkim pieczywem posypanym szczypiorkiem i z dodatkiem oliwki.
Smacznego :)

  

4 komentarze:

  1. Lubię pasty na bazie cieciorki :)

    OdpowiedzUsuń
  2. To ja wpraszam się na takie pyszne śniadanko :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ztakim dodatkiem na pewno musi smakować.Lubię takie pieczywo :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Pasta z cieciorki brzmi interesująco :)

    OdpowiedzUsuń