lutego 09, 2018

Napój imbirowy z daktylami Kum Lung JAI


Witajcie :)
Dzisiaj przychodzę do Was z napojem imbirowym
 KUM LUNG JAI
RADIX BIS
Pewnie jesteście ciekawi co to takiego, a więc jest to przede wszystkim nowość w Radix Bis. 
To produkt godny polecenia ze względu na kompilację składników w nich zawartych (grzyby mun, imbir, daktyle), które czynią go pro zdrowotnym. Produkt stworzony został, aby wspomagać pracę układu sercowo – naczyniowego. Jego systematyczne spożywanie zmniejsza krzepliwość krwi, obniża cholesterol, działa przeciwzapalnie, podnosi odporność organizmu w walce z infekcjami.
Po więcej informacji zapraszamy na stronę producenta: http://www.kumlungjai.com/
Napój imbirowy, tajlandzkiej receptury, od lat cieszy się niesłabnącym zainteresowaniem i uznaniem ze względu na liczne właściwości pro zdrowotne. W swoim składzie zawiera bowiem cenne grzyby mun, których spektrum działań na ludzki organizm jest niezwykle szerokie, m.in. pomagają przy przeziębieniach, stymulują układ odpornościowy, łagodzą dolegliwości brzucha, ale przede wszystkim zmniejszają krzepliwość krwi i poprawiają krążenie. Ich systematyczne jedzenie przeciwdziała nadciśnieniu i kruchości naczyń krwionośnych. Imbir - natomiast dzięki olejkom eterycznym rozgrzewa, łagodzi dolegliwości żołądka, wspomaga leczenie infekcji, oczyszcza krew. Daktyle wspomagają pracę układu sercowo – naczyniowego. Posiadają właściwości przeciwzapalne i przeciwzakrzepowe, a także alkalizujące (odkwaszają organizm).
Składniki: woda, imbir, grzyby mun, daktyle.
Dawkowanie: 1 buteleczka 265 ml dziennie.



Wszystkich zainteresowanych zdrową żywnością Radix Bis zapraszam na stronę internetową - http://radix-bis.pl/ 



6 komentarzy:

  1. Na zimowe dni, taki rozgrzewający napój jest wskazany :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wspaniale zaprezentowany napój imbirowy, który pić można prewencyjnie ale też w celach leczniczych. Zwłaszcza o tej porze roku!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo dziękuję:) współpraca z Radix - Bis to przyjemność :) pozdrawiam :)

      Usuń
  3. Pani Joasiu, piecze, gotuje i pokazuje Pani wszystko wybornie ! :)

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2016 Gotuj i piecz z Joanną , Blogger