Pasta nadaje się na kanapki a także śmiało można nią nadziewać np : jajka.
Pastę podałam na porcelanie Bogucice z kolekcji New Hollis Gold . Zapraszam :)
Składniki :
1 puszka Soczewicy gotowanej na parze od Bonduelle
kawałek kabanosa tak około 20 cm
pieprz i sól do smaku
1/2 ząbku czosnku
1 łyżeczka Majonezu Kieleckiego
szczypta chili
Wykonanie:
Soczewicę przepłukać wodą i odsączyć. Wszystkie składniki przełożyć do blendera i dobrze zmiksować na pastę, przyprawić do smaku solą ,ub pieprzem.
Podawać z grzanką, bułką a nawet chrupkim pieczywem, smakuje wyśmienicie.
Smacznego :)
Pycha! świetna pasta, na kanapki jak znalazł
OdpowiedzUsuńCiekawie Asiu, bardzo :-) musi być pysznie :-)
OdpowiedzUsuńDzięki Dziewczyny :)
OdpowiedzUsuńBardzo fajna ta pasta
OdpowiedzUsuńPyszniutka :)
OdpowiedzUsuń